Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Dak over dak nodig? Wij helpen u graag verder.

Uw oude dak herstellen, met de plaatsing van een nieuw dak over het bestaande dak? In Antwerpen en omstreken klaart Renovatiebedrijf Focus de klus.
Overzetdak laten plaatsen?

Renovatiebedrijf Focus komt graag ter plaatse en informeert u GRATIS verder in de omgeving van Antwerpen

Dak over dak

U opnieuw járen tegen weer en wind beschermen? Leg een nieuw dak over uw dak. In Antwerpen en omgeving vertrouwt u daarvoor op Renovatiebedrijf Focus.

Overzetdaken

Uw woning kan opnieuw tegen een (wind)stootje met een overzetdak. In Antwerpen lukt dat dankzij de vakmannen van Renovatiebedrijf Focus ook in de kortste tijd en met het minste verbouwwerk. Toch zijn dat lang niet de enige voordelen van een overzetdak:

Dakrenovatie

Voor uw dakrenovatie in de regio van Antwerpen kan u steeds op ons reken, wij helpen u graag verder met al uw dakproblemen.
Specialiteiten

Plaats een nieuw dak over uw dak in Antwerpen

Uw woning is enkele tientallen jaren oud. En dat merkt u aan haar dak. Dat kampt met de eerste ouderdomskwaaltjes. Houdt u het graag droog? Dan dringt een nieuwe dakbedekking zich op.

Maar de verbouwingswerken schrikken u af. Onnodig! Want Renovatiebedrijf Focus plaats vlot een nieuw dak over uw dak – in Antwerpen en omgeving. Zonder afbraakwerken, dus.

Een dak over een dak? In Antwerpen speelt u het klaar

U opnieuw járen tegen weer en wind beschermen? Leg een nieuw dak over uw dak. In Antwerpen en omgeving vertrouwt u daarvoor op Reno@Home. Het overzetdak biedt niet alleen de nodige stevigheid en comfort. Het oogt ook mooi.
De belangrijkste kenmerken van het dak over uw dak:

• sterk materiaal – stalen basis en zijkanten van aluminium en zink, met dertig jaar fabrieksgarantie;
• mooi afgewerkt – met poedercoating in verschillende kleuren;
• esthetisch verantwoord – aangepaste stijlen, zoals de klassieke Alcotile of mediterrane Romatile;
• warmte- en geluidswerend – dubbele, isolerende en geluiddempende panelen.


Informeer naar een dak over uw dak in Antwerpen

Een stevig dak boven uw hoofd? Renovatiebedrijf Focus plaatst vlot en precies een nieuw dak over uw dak – in Antwerpen en omgeving. U mag daarvoor op onze ervaren, goed opgeleide vakmannen rekenen. Zij komen graag ter plaatse de beste oplossing voor uw dak bekijken.

Informeer naar het dak over uw dak in Antwerpen: laat uw gegevens achter en een Renovatiebedrijf Focus-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op.
© 2012-2018 Renovatiebedrijf FOCUS
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Renovatiebedrijf FOCUS
Jachthoornlaan 32 A
2980 Zoersel
Tel.: +32 33448569
Contacteer ons